Експертите на SmartiGraphs – Грета

Копче е дума, която кара Грета да се разсмива. Да, тя е точно толкова ексцентрична и ние обожаваме това в нея! Като един от най-свежите автори в екипа, тя ни допълва перфектно не просто с добър, но с орлов поглед към детайла. Страшно умела в писането и креативна в отношението си към текста, Грета успява да представи всяка предизвикателна тема с лекота и прецизност! И винаги в срок.

Експертите на SmartiGraphs - Грета Цекова Автор

Още нещо много важно за Грета – разбира от всичко! Малко са хората, които имат отношение към толкова разнообразни сфери на живота и обществото. Ето защо е един от важните двигатели на промяна в SmartiGraphs. Благодарение на нейната градивна критика успяваме да бъдем по-прецизни и да се опитваме да изчистим всички грешки на растежа, както се казва.

Смятаме, че голямата премиера на Грета предстои! Скоро ще представи пълните резултати от нашето национално авторско проучване – данни, анализи, изводи и препоръки. Ако сме грабнали любопитството ти, разгледай своеобразния sneak peеk, както самата Грета го нарича, на нашето проучване, за което споделихме на събитие тази седмица.

Междувременно дебютът ѝ в SmartiGraphs, подобно на Бианка и Румен, е с нашата кампания #местнавласт2015. На нея се падна нелеката задача да проследи историята на местните избори в България, така че да направи взаимовръзки, да анализира тенденции и в крайна сметка да обобщи конкретни очаквания за резултатите на 25 октомври!

Една от успешните публикации тази есен в нашия блог е също нейна – страхотен анализ на социалните медии като новото пространство за обществен и предизборен диалог. Проверете сами как лайковете се превърнаха в новата социална валута!

Издаваме, че непосредствено преди изборите в неделя, с помощта на Грета ще ви представим и още един полезен пост – информация за бюлетината и насоки как да гласуваме правилно, за да се зачете гласът ни на местните избори. Ако все още не сте убедени дали да гласувате, дайте ни шанс да ви убедим на НАПРАВИ ИЗБОР

Грета е един малък необятен Космос и в работата си с нея я преоткриваме всеки ден! Убедени сме, че Големият взрив предстои. Гответе се и вие и следете нейната работа на www.smartigraphs.com

Join the Conversation