Eкспертите на SmartiGraphs – Румен

Екипът на SmartiGraphs

Нескромно възприемаме Румен като едно от нашите постижения. Не за друго, но трябва да признаем, че ни отне повече от година да го привлечем в екипа на нашите автори. Още преди това можем да се похвалим с негови публикации в нашия блог – SmartiГлас.

Приносът му в екипа на авторите разбива всички остарели митове за стила на мъжете и неумението им да пишат с жар по сериозни теми. Румен има голям експертен потенциал, но и силна любов към България и чувствителност за недостатъците на обществото и демокрацията у нас. Няма притеснения да се изправи и пред най-предизвикателните теми!

Едно от парченцата на пъзела
Румен- един от експертите на SmartiGraphs

 

Както споделихме и за Бианка, #местнавласт2015 е първата цялостна кампания на SmartiGraphs, в която той взима участие. Припомняме, че образователната ни инициатива е за информиран вот на 25 октомври!

На него се падна важната задача да подпомогне вашето разбиране на един от топ приоритетите за следващия мандат на местната власт – финансовата самостоятелност. Подходът му, за да създаде цялостна картинка, е посветен на цялостно разяснение на локалния бюджет и бюджетна политика.

Да, задачата е обемна! И понеже Румен знае, че слон се яде на хапки, раздели темата на две части тук◀ и тук◀

Страхотни почитатели сме и на умелото му качество да прави ценни анализи и взаимовръзки. Обръща представите ни за събитията или споделя различна гледна точка за нещата.

Такъв е примерът с темата за това как ще се отрази бежанската криза на местните власти и как проблемът ще (или няма) да бъде отразен в предизборните платформи. Непременно се запознайте!

Като човек ли? Ами Румен е страшно дисциплиниран, последователен и лоялен. Особено се радваме на интелигентния му хумор !

Join the Conversation