Експертите на SmartiGraphs – Силвия Найденова

Екипът на SmartiGraphs

Сисинка (както я наричаме в SmartiGraphs) е силен маркетинг ентусиаст, освен че е страшно лъчезарен и сърдечен човек. Стартира в екипа като автор, но с времето става ясно, че талантът ѝ да реализира комуникационни проекти и особено да осъществява физически маркетинг е нейната експертна сила.

Експертите на SmartiGraphs - Визитката на Силвия Найденова

Първото събитие на Сисинка за SmartiGraphs се реализира през 2014 година, около парламентарните избори тогава. Срещата ни #КАКВО #КОЙ #ЗАЩО – анализ на състав и перспективи пред новото правителство уважи публика от близо 40 души. Протече като анализ с презентация и активна дискусия. Прочетете повече относно призива за създаване на политики, които надвърлят просто един мандат, както и как да прогоним кризата „като кукери”. Можете да откриете снимки тук, както и припомняме слайдовете от събитието:

Сисинка е ангажирана в повечето текущи кампании, но големият ѝ проект напоследък е провеждането на Националното ни авторско проучване. Целта ни е да открием предизвикателствата пред успешното гражданско участие в България. Проведохме анкети и организирахме приятелска среща с MoveBG, Българска история, Инфограф, Правата ми, MAKE THEM, Vesti.bg, Министерство на образованието и науката, Добри хора и идеи и представихме своеобразен Sneak Peek, както Грета го нарича, относно резултатите от проучването ни. Стана ясно, че 30 града дават оценка среден (3) на местната власт. Това и още интересни факти споделяме в няколко слайда от самото събитие:

Очаквайте съвсем скоро пълното проучване с резултатите от анкетите, както и нашият анализ и препоръки!

Междувременно искаме да припомним едно интервю, което самата Сисинка проведе с нашия Главен редактор Александра. Посветено е на нашата кампания #местнавласт2015, в рамките на която се проведе и самото ни проучване. То стана обект на интерес и от медиите. Вижте какво споделихме пред Vesti.bg

При младежите се наблюдава слаба политическа социализация

Младежите в България имат ниска политическа компетентност, а политическата култура не се реализира пълноценно.Smartigraphs Образователни инфографики потърси отговори в национално авторско проучване относно гражданската активност в страната и защо тя е неуспешна. Проведохме анкети в рамките на нашата кампания #местнавласт2015 за информиран вот!Част от резултатите представихме на събитие "30 града написаха среден (3) на местната власт". Какво е гражданското участие, как хората го тълкуват и доколко успяваме да бъдем активни граждани – това бяха част от въпросите. Вижте с кой дискутирахме отговорите, както и кога да очаквате цялото проучване на линк – bit.ly/Prouchvane

Posted by Smartigraphs Образователни инфографики on Tuesday, 27 October 2015

Join the Conversation