Нека хората кажат…

За нас

Нека хората кажат… какво мислят за SmartiGraphs!

За всяка идея е много важно да знае как хората я оценяват. Ние от SmartiGraphs много ценим мнението на нашите читатели и партньори и затова решихме да ги попитаме директно: “Какво мислите за SmartiGraphs?”.

Обърнахме се за мнение към хора от неправителствени организации, както и студенти в различни области, за да видим как всеки от тях приема нашата работа.

Ето избрани отговори

Lubomira_VelchevaЛюбомира Велчева, директор на Фондация Международна Награда на херцога на Единбург

Намирам SmartiGraphs за изключително интересен и полезен инструмент, с който много ясно и нагледно могат да се представят концепции и теми, които сами по себе си са комплексни и не така лесни за възприемане и разбиране. Визуализацията на подобни системи прави информацията много по-лесна за възприемане, а и интересна за потребителите. Смятам, че SmartiGraphs има способността да променя нагласи за интересно и неинтересно на различни по същност и контекст теми и сфери на дейност за хора от различни възрастови групи и принадлежност.

—————————————————————————————————-

Dimitar-200x300Димитър Лилков,
съосновател Bleuprint

SmartiGraphs е един от най-свежите проекти в нашето Интернет пространство в последно време. Страхотно е, че екипът ви е застанал зад каузата за подобряването на политическата и обществена култура на гражданите по един интерактивен и информативен начин. Липсата на основно разбиране за институции и демократични процеси е огромен проблем за всяко едно общество. Напълно подкрепям каузата ви и ще се радвам да си помагаме и занапред!

—————————————————————————————————-

Ралица Ковачева

Ралица Ковачева,

журналист, програмен мениджър на АлмаМатерTV

Проектът е свеж и иновативен. Личи, че е правен от млади хора. Успява да обясни достъпно нещо толкова сложно като ЕС. В условията на медийна некомпетентност относно ЕС и липсата на елементарни знания у гражданите, проектът има ценен принос в популяризирането на ЕС. Особено адекватен е подходът към младите хора и в това проектът има потенциал. Препоръчвам опити да се популяризира в училищата, готова съм да помогна с каквото мога, включително с контакти с представителствата на ЕК и ЕП в София. Успех!

—————————————————————————————————-

Veronika-GeorgievaВероника Георгиева,
студент Европеистика

Информацията в инфографиката е поднесена по приятен и достъпен начин. За мен лично, това е ефективен метод с висока резултатност.

 

 

—————————————————————————————————-

Vladislav-vasilevВладислав Василев,
студент по Телекомуникации

До преди няколко месеца моите познания за политиката бяха сравнително бедни, но SmartiGraphs ми помогна не само да ги обогатя, но и ме провокираха да искам да науча повече. Много ми допада как лесно и достъпно представят информацията и образоват хората. Супер сте!

—————————————————————————————————-

Anastatsiq-KorkovaАнастасия Коркова,
студент по Медицина

Smartigraphs представя по изключително достъпен и забавен начин информация, свързана с политически и социални въпроси. Използва лесни и атрактивни методи за разясняване на основни политически термини. Като човек, който не следи политическите въпроси активно, аз си помагам чрез Smartigraphs в изграждането на преценка и във вземането на някои решения. Инфографиките са прекрасен начин за привличане на вниманието и събуждане на интереса към политиката у младите хора.