Нов уебсайт. Нова кампания. Международна номинация. Национален финалист

Всичко това е SmartiGraphs днес!

Радваме се да съобщим за старта на нашата четвъртата по рода си образователна инициатива НАПРАВИ ИЗБОР#местнавласт2015

Иновативни методи за образование
Местни избори 2015 и SmartiGraphs

 

На обновения ни уебсайт www.smartigraphs.com вече можете да откриете първата от поредицата образователни инфографики с авторско съдържание. Посветена е на усилието ни да въведем в темата за местна власт и самоуправление, като „изправим” основните термини. Вярваме, че заедно с теб трябва да ползваме един общ речник, така че да говорим лесно езика на цялата кампания #местнавласт2015

За първи път в нашата история ти имаш шанс да се включиш директно и анонимно в инициативата. Достатъчно е да отделиш няколко минути и попълниш нашата форма ТУК ◀ По този начин ставаш част от националното ни авторско проучване. Ти си на ход!

Новините за нас не се изчерпват с #местнавласт2015

След като получихме номинация за Most Innovative Solution in Learning & Science за България, в момента тече международно оценяване на нашето дигитално съдържание от професионално жури на World Summit Award с представители от целия свят. Стискай палци!

Участието ни в Акселератора на ПРОМЯНАТА 2015 е още нещо, което силно ни вълнува напоследък! От близо 300 кандидатствали проекта, само 27 социални предприемачи станаха финалисти с възможност да участват в програмата. Опитът, който натрупваме със семинарите и другите участници, е незаменим.

ПРОМЯНАТА 2015 е социална инициатива на фондация Reach for Change и Нова Броудкастинг Груп с посланик Ани Салич. В този етап преминаваме обучения и менторство, за да направим проектите ни по-устойчиви и успешни. В края на този месец ще бъдат излъчени 5 идеи, който в най-голяма степен отговарят на критериите на конкурса. След период на онлайн гласуване наградата ще спечели 1 Лидер на промяната! Вярваме, че може това да сме ние.

Междувременно следете кампания #местнавласт2015 на нашия уебсайт, Facebook и НАПРАВИ ИЗБОР. Попълнете и кратката ни анкета.
Благодарим!

Join the Conversation