Новият проект на Смарти → RUN FOR CHANGE ←

START на Състезанието

SmartiGraphs подготвя нов проект, свързан с гражданското образование и участието на младите в политическите процеси.

SmartiGraphs e дигитален портал, проект на ACE Foundation, който предоставя достъпно и атрактивно гражданското образование. Екипът ни от млади и амбицирани политолози е мотивиран да даде своя принос в посока на по-образовано общество по политически и социални теми, като разчитаме на иновативните графични изображения, наречени инфографики.

В рамките на 7 дни на територията на Софийска община с участието на 15 активни младежи в 5 екипа по 3-ма човека ще разнищим идеята за местна власт и ще научим много за политическото участие и неговото значение.

run for change start

Преди началото на състезанието, по време и в края му ще се провеждат събития, обучения, лекции в различни формати и други, които ще подпомагат участниците при тяхната работа. Ще се създаде форма за активна комуникация и обратна връзка с участниците. По време на състезанието те ще имат на разположение 5 дни, през които да извършат заложените им задачи, като накрая в желан от тях формат, ще се отчетат пред жури, което ще обяви победител. Като резултат очакваме по-високо ниво на гражданска активност, много нови знания, които те да придобият, много забавление и най-вече – желание за промяна. Искаме да им покажем „Какво ?“, „Защо?“ и „Как?“ да променят.

Можете да кандидатствате до 19 май като попълните следната форма →

http://goo.gl/forms/2Pm0fSJ5sw

Нужно е само да сте на възраст между 18-28 г. и да имате силен интерес към темата и желание за участие !
Участниците ще бъдат обявени на 20 май вечерта.
За въпроси и повече информация – оставете коментар под публикацията.
Оставаме насреща!

 

Join the Conversation