Заедно за промяна в образованието

Преди две години и половина ние започнахме проекта SmartiGraphs с единия му гол ентусиазъм. Бяхме двама с Алекс (винаги двама, винаги…) и малко след това храбрата Сис се впусна в това приключение. Днес сме над 10 човека с различен профил и умения, но заедно се борим за нашата обща визия – Да допринесем за качествено и осъзнато гражданско участие в политическите процеси в България!

Реализирахме 8 различни образователни кампании на теми относно Националните протести, Парламентарните избори 2013 и 2014, EduPunk, Евроизбори 2014, Републикански бюджет, Енергетика и Местни избори 2015. Достигнахме над 150 000 човека и бяхме отразени в национални и специализирани медии.

Но ние не спираме дотук, време е за достигане на нови върхове и затова търсим подкрепление от опитни и ентусиазирани експерти.

Ако искаш да бъдеш част от нашия екип и да дадеш своя принос за развитието на демократичното мислене на младите хора, да видиш своите идеи реализирани в установена организация и да работиш с други експерти от различни области, то това е правилното място за теб!

Отворени позиции

mini-ui Уеб UI/UX експерт

Виж описание на позицията тук: линк

mini-des Графичен дизайнер

Виж описание на позицията тук: линк

mini-mark Маркетинг експерт

Виж описание на позицията тук: линк

 Форма за кандидатстване

Форма за кандидатстване: Линк

Don’t worry be Smarti 😉

Срок за кандидатстване: 20.12


За въпроси: info@smartigraphs.com

Join the Conversation