А ти чу ли за големия въпрос?

Авторско проучване

Малките отговори на големия въпрос са твоите!

 

SmartiGraphs е образователно приключение, което е готово да те провокира по нов начин!

Стартирахме през август първото ни Авторско проучване, което искаме да предложим на нашата аудитория като част от предстоящата ни кампания на есен.

Това проучване изразява желанието ни да открием в нашата микро реалност отговор на големия въпрос относно истината – Защо не успява гражданското участие в България? и да трансформираме нагласите и практиките в тази посока, като стимулираме участието в гражданското общество и диалога между хората и местната власт.

Това е нашата покана да се включиш, като попълниш няколко кратки въпроса ТУК ◀

Проучването ще се проведе в рамките на един месец сред 400 респондента, а методът на изследване ще бъде сравнителен на базата на комбинация от количествен и качествен анализ. Планираме да покрием две възрастови групи, съответно 18-30 г. и 60+ г., като използваме широка мрежа за разпространение на въпросниците, за да получим висока степен на ангажираност.

Нашата предстояща кампания e посветена на темата за местната власт и самоуправление. Можете да очаквате нови авторски публикации и образователни инфографики, подкрепени със занимателни материали и най-вече – Второто ни публично събитие, за което ще разберете повече много скоро.

Благодарим ти!

Join the Conversation