Работното място на бъдещето (инфографика)

Офисът е тесен за креативния ум

21 век, какво време само, а? Технологичните иновации летят една след друга в ежедневието ни. Млади предприемачи по цял свят имат невиждани възможности за реализация на всички свои идеи. И всичко това ражда една нова класа в обществото – свободните работещи хора. Хора, занимаващи се с предприемачество, маркетинг, дизайн, IT и всякакви други креативни професии. Всички те не могат да ограничат себе си в рамките на един офис и едно бюро, затова имат нужда от място, което да стимулира креативността им. Именно тук се раждат и офисите на бъдещето, наречени споделено работно пространство или коуъркинг спейс (co-working space). Това е модерен начин за организация на работно пространство, където чрез споделяне на място, ресурси и идеи се ражда креативност и колаборация.

Работното пространство на бъдещето набира сила в България в последните години, като в София се създадоха няколко такива, които се специализират в IT среди, изкуство и предприемачество. С голяма радост виждаме, че в тази тенденция се пренася и извън София, като в Пловдив, Варна и Русе също има такива.

А от скоро и във Велико Търново! FreeДом 21 е мястото, където идеите нямат ограничение.

FreeДом 21 co-working space
Co-working, Veliko Tarnovo

Вижте повече

FreeДом 21 (Велико Търново) НОВО!
Betahaus (София) – www.betahaus.bg
SOHO (София) – www.soho.bg
BizLab (Пловдив) –www.bizlabs.eu
BeeHive (Варна) – www.beehive.bg
StartUp Factory (Русе) – www.startupfactory.bg

Вдъхновени от тази тенденция, в партньорство с Beehive и Shivachi създадохме една инфографика, която представя 11 интересни факта за споделеното работно място.

Информирайте се от сега, защото това е бъдещето!

организация на работно пространство

Join the Conversation